Ακτινολογικό Ιατρείο
Κοσμάς Ηλιάδης

Πανοραμική Ακτινογραφία – Dental Scan

Στο ιατρείο μας πραγματοποιείται ψηφιακή πανοραμική ακτινογραφία υψηλής ανάλυσης με ελάχιστο χρόνο αναμονής για την παραλαβή της εξέτασης.

Η πανοραμική ακτινογραφία αποτελεί τη δημοφιλέστερη διαγνωστική εξέταση στην οδοντιατρική πράξη. Στο ιατρείο μας διενεργούνται ψηφιακές πανοραμικές και κεφαλομετρικές ακτινογραφίες σε ορθοπαντογράφο τελευταίας τεχνολογίας, παρέχοντας στον ασθενή άριστη ψηφιακή απεικόνιση σε ελάχιστο χρόνο και με μικρότερη δυνατή δόση ακτινοβολίας. Ο ορθοπαντογράφος μπορεί να ρυθμιστεί και να εξυπηρετήσει εξεταζόμενους με ιδιαίτερες ανάγκες. Η ψηφιακή πανοραμική ακτινογραφία οδόντων παρέχει πληροφορίες για την οδοντοστοιχία και τους πέριξ ιστούς. Μπορεί επίσης να αναδείξει και άλλες παθολογίες όπως όγκους των γνάθων, ιγμορίτιδα καθώς και διαταραχές των κροταφογναθικών αρθρώσεων.

Το διαγνωστικό μας κέντρο έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης των πανοραμικών και των κεφαλομετρικών ακτινογραφιών σε ψηφιακή μορφή παρέχοντας τη δυνατότητα στο θεράποντα ιατρό να αλλάξει τη φωτεινότητα και την αντίθεση της εικόνας για την καλύτερη απεικόνιση των δομών ενδιαφέροντος της στοματικής κοιλότητας.

Η αξονική τομογραφία της γνάθου (dental scan) πραγματοποιείται με τομές μικρότερες του χιλιοστού, η εξέταση είναι απαραίτητη για την απεικόνιση πριν την τοποθέτηση εμφυτευμάτων.

Επικοινωνήστε με την γραμματεία και κλείστε ραντεβου

Πραγματοποιούμε ακτινογραφίες και υπερήχους κατ ‘ οίκον

Καλέστε μας στο

210 45 11 598

ή

10610

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.